сряда, 8 октомври 2008 г.

Предупреждение


Предполагам на всички ви е известен изразът "држан на въже". Красива част от красивия ни български език. Убедена съм, че ви е ясен смисълът на тази фраза, но ако искате с очите си да видите какво означава тя, на 13.10 /понеделник/ си изберете стратегическо място срещу касите на НДК /или което и да е друго по-голямо място където се продават билетите от Тикетпро/ и гледайте внимателно. Само имайте предвид, че:
- За да заемете подобно стратегическо място, ще трябва да станете мноооооооого рано сутринта или директно да замръкнете там в неделя вечер;
- Ако не искате това да е последната сутрин в живота ви, постарайте се докато наблюдавате феномена "държани на въже" да се намирате на безопасно разстояние от наблюдаваните обекти.

А какво ще предизвика гореописаното сборище? О, вие не сте чули? Вие вероятно току що пристигате от Марс? Или сте се застояли твърде дълго на някой от пръстените на Сатурн. Ако е така, нека ви осветля:

НА 13 ОКТОМВРИ ПУСКАТ В ПРОДАЖБА
БИЛЕТИТЕ ЗА ВТОРИЯ КОНЦЕРТ
НА ДЕПЕШ В БЪЛГАРИЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Това е. Считайте се предупредени да не планирате никаква сериозна работа за 18 май 2009 ако в изпълнението на работата, по какъвто и да било начин е замесен депешар. Нема да стане.*

____________________________
*Тези две изречения са безсрамно заимствани от Крис Рок и леко видоизменени. Ето, признах си.

Няма коментари: