събота, 24 септември 2011 г.

Чушки и пантофи. И котка.


По какво се познава, че идва есен?

Чушките зреят и си имам нови пантофи да ми топлят крачката.

По какво се познава, че котката не е доволна от настъпващата есен?

Чушките му заемат мястото, където доскоро дремеше на слънце, а чехлите определено не миришат правилно. Поради което се е заел да ги омирише, както следва. За момента го удържам да не преоре чушките, но да видим как ще си откопча чехлите от лапките му.










5 коментара:

hotel Batihan каза...

снимките са много красиви, мерси че ги споделихте, до скоро

Екскурзии Барселона каза...

Прекрасни, сладурски чушлета имаш! Много исскам да си завъдя такива декоративни...

туристически агенции каза...

Много приятна статия. Наистина като дойде времето за есента настъпват леки промени в нашето ежедневие и подредба в жилището ни. Горкото мило коте,което е свикнало да се пече и сега неговото място е заето и окупирано от едни чушки...как ли се чувства хахах, дано успееш да ги предпазиш от хубавите им лапички. Изглежда много мила и дружелюбна котка на снимката. Почваме ли да си търсиме чехлите, това е един от първите сигнали, че разкошното ни лято вее е на път да си ходи. Търсим нещо топло и удобно, дано и те да останат живи от котката.Радвам се че попаднах на тази статия, сега се сетих и за моето куче, което обича да седи на плочките, трябва да му извадя килимчето...

парфюми online каза...

Да си насадим чушки в саксията е една страхотна идея.Много полезна и удобна.Стига разбира се да има къде да поставим саксията.Понеже с тази промяна при сезоните няма как те да бъдат на балкона, понеже ще замръзнат и няма да може и едно листенце да си откъснем.Имам съседи, които дори и домати си отглеждат и имат през цялата година.През прозореца се виждат и ми е чудно как не замръзват, но явно с грижи и труд всичко се получава.Благодаря за интересната статия и хубавите снимки.Сега се сещам, че може и магданоз да си сложим, той не е толкова капризен, а ще имаме пресен когато ни потрябва.

почивка малта каза...

хахаха е чушките за сега си спасил, но пък и да вземеш и чехлите на котето, вече не е ли твърд е много!? Не стига, че мястото му е заето от една саксия, сега поне се успокоява с чехли ххахха много забавна статия,благодаря и за хубавите снимки.Котката е много красива, чак и съчувствам. Лятото сигурно добре се е препичала там.ДА имаш домашен любимец е голяма отговорност.Иска си грижи и най-вече внимание, нали е живо същество, а коя твар не иска малко внимание и любов към него!?Чушките са страхотна идея междудругото, може и аз да си насадя, така поне ще ми бъдат под ръка.