събота, 2 февруари 2008 г.

* * *


"Джунипър Лий"

На рождения ден на Джазмин Лий, бабата на Джунипър, се е събрало цялото многолюдно китайско семейство. Гостите обаче почват един по един да се превръщат в чудовища. Докато Джазмин и Джунипър се оправят с тях, останалите гости трябва да стоят далеч от прозорците, за да не видят какво става. Тази задача е възложена на Рей-Рей, който без много да му мисли се възправя сред цялата семейна навалица и оповестява:
- Ще гледаме домашните филмчета на баба. Обаче трябва да свържем видеото. На кой канал трябваше да го включа?
В рамките на 15 секунди всички гости са се събрали около видеото и един през друг дават мъдри напътствия на бащата на Рей-Рей кой кабел към кой изход се връзва и защо тази букса не е подходяща. Тъкмо когато изглежда, че видеото може всеки момент да заработи, Рей-Рей пуска финалната си бомба и връща всички в изходна позиция:
-Я, баба е прехвърлила филмчетата си на DVD, май ще трябва да пренастроите всичко.

********************

По време на тържеството за рождения ден, приятелите на Джун помагат да се сервира. Джун им благодари, на което Офелия отговаря:

- Шегуваш ли се, обичам сбирките на вашето семейство, винаги завършват катастрофално.

********************
********************

"Лабораторията на Декстър"

Докато бесуват из лабораторията, Декстър и Диди успяват да се превърнат взаимно в гигантски чудовища. След това почват да се гонят из града като в един момент се оказва че се катерят по един небостъргач. Докато се боричкат на върха му, към тях приближава хиликоптер, от който полицай се провиква:

- Моля да ме извините, но имаме наредба, според която се допуска само по едно гигантско чудовище на сграда. Ще трябва да ви напиша акт.

********************
********************

"Момчето робот"

Злият Доктор Камикадзе е изобретил армия от морски маймуни-войници, които се транспортират във вид на съвсем малки компактни капсули и за да се активират само трябва да се залеят с вода. В критичния момент на битката с момчето-робот, Камикадзе изсипва капсулите на земята и се провиква към асистента си Константин да му даде вода. Константин, който не блести с особено огромна интелигентност отговаря:

- Всъщност шефе, много повече ще ме зарадваш, ако се съгласиш да изпиеш чашка млляко.

Няма коментари: