вторник, 4 септември 2007 г.

"Мармаладени дяволчета"


"Вземате 100 гр. краве масло и ги разбивате със 75 гр. захар. Добавяте едно яйце, 200 гр. пресято брашно и..."

Ааааааааааа! Проклети сладки, проклети курабийки!
Защо не мога просто да се откажа от захарта?!??!? Или поне като Пипи да ям каквото си искам, когато си искам без да се притеснявам за фигурата си и без да напълнявам.
Мразя всички калории!
Затова ги унищожавам винаги и навсякъде, където ми попаднат!
(въздъх) И ми личи.


1 коментар:

Анонимен каза...

Хм, според мен майката е реагирала нормално. Не смяташ ли, че човек трябва сам да отговаря за себе си и за постъпките си, при положение, че тялото си е негово. Не знам точно на каква възраст е било момчето, но това да си направиш татуировка си е лично решение и не смятам, че се обезобразяваш с това. Доста хора влагат смисъл като си татуират нещо, вярно е и обратното, че доста тийнейджъри в опита си да са модерни или да се харесат на другите, отиват в първото тату студио и си избират нещо, за което ще съжаляват след година, защото вече няма да е "модерно".
Та мисълта ми е, че нещата не трябва да се съдят от гледна точна на това, че ти не би направила нещо или не ти харесва, помисли преди това защо съответният човек е направил дадено действие.
Разбира се, моето мнение също е субективно, тъй като аз си направих първата татуировка на 16 и не съжалявам, след като винаги съм го искала и влагам някакъв смисъл в това, което съм си избрала.

kiira